Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря за отговора, колега
    Само едно уточнение, екотаксата към разходите за КАТ ли ги слагаш или е 460 лв КАТ+260лв екотакса

Comment

• В тези 460 лв в КАТ си включил гражданската и еко таксата?

Първоначално публикувано от Teodorr Покажи съобщение
      Благодаря за отговора, колега
      Само едно уточнение, екотаксата към разходите за КАТ ли ги слагаш или е 460 лв КАТ+260лв екотакса
      Би трябвало тотал всичко, самата регистрация не знам точно колко беше, но не би трябвало да е повече от 60-70, та с бакшиша, еко такса и гражданската толкова Както ти казах, ако няма нещо допълнително като ремонт, около хиляда излиза обслужването с регистрацията.
      Last edited by acho_; d.m.y г., 09:40.

Comment

• Първоначално публикувано от Teodorr Покажи съобщение
        Благодаря за отговора, колега
        460 лв тотал с все гражданската за 3 месеца,при мен тя беше 75 лева : )

Comment

• Ясно, благодаря Ви!
          Ами ще я търсим такава без допълнителен ремонт хаха , доколкото е възможно да се намери такъв екземпляр по нашите морги

Comment

• Трябва си търпение и търсене. И преглед в сервиз преди покупката.

Comment

• Успех на колегите в търсенето, много са апетитни цените вече на 147 фийсовите, само да Ви кажа разходите в КАТ София (не е Алфа, но близки като показатели)~ 260лв. екотакса, като чувам, че са я вдигнали (зависи от годините на мпс, а и къде точно я плащаш), рег. номера, общ преглед на каналите, талон, комисион банка ~40лв., първият ГТП вече не се прави в Кат, а който където иска и може ~40лв.! ГО и каско на вноски отива над 500лв. при мен.
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

• Някой да е гледал тази ?
                Alfa Romeo 156 Sportwagon, 1.9JTD, вътрешен фейслифт.

Comment

• 2800 без дори да е вътрешен фейс, бензин, та и задната чистачка стои на криво?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Ако колата е читава не виждам проблем в цената, а и джантата грабва окото. Нормално е човекът да не иска да прави подаръци.
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
                    GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• почнал е от 4к и ще се продаде може би на 2к, ако всичко което пише е сменил и я е обслужил, защо ще я продава? Няма кожа, неприятен махагон за мен като визия, определено бих се оглеждал за фейса, така и така ще се дават пари.
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

• Здравейте, колеги, колкот и мъка да ми представлява, че няма вече да спамя само колегата @Zlobbich с въпроси, човека ме посъветвада питам тук, за конкретни модели на Alfa Romeo 147. За да огранича обявите който да гледам и споделям, ще си кажа изискванията и претенцийте, и ще помоля за няколко съвета. Подчертавам, млад шофьор съм.

Да почнем с питането, кой двигател да търся? Едни казват дизел, други бензин. А вие сте патилото.

Изискванията са:
                        Цена до 3500, като може малко и нагоре. Двузонов климатроник, четири врати.

Има няколко обяви из сайтовете с цена от 3700 за facelift-а, но се чудя, тъй като има и много обяви с цена около 3200-3500 преди него.
                        Last edited by n3tk0; d.m.y г., 08:42.

Comment

• Пусни линкове с набелязаните бройки

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Аз се обърках вече за двигателя, едни казват бензин други дизел, да уточним това и ще пусна.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Comment

• Аз съм заклет дизелджия,тааа дизел

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• За дизел:
                                3700 - Автокъща в Дупница - facelift, светъл салон.
                                3500 - частно лице във Варна - Изглежда свежо и запазена, основно това фолио на тавана ме притеснява, бонус зимни летни гуми и 2 чифта джанти, няма да имам еко такса, само пререгистрация и нотариус.

За бензинки:
                                3600 - частно лице във Варна - липса двузоновия, но пък е facelift.
                                Last edited by n3tk0; d.m.y г., 10:06.

Comment

Working...
                                X